De Best & Partners

Gerechtsdeurwaarderskantoor De Best & Partners is gespecialiseerd in huurincasso en VvE incasso. Samen met De Best & Partners zorgen wij er voor dat het incassoproces van de VvE strak gecoördineerd verloopt. Dit zorgt er bij de VvE's voor dat het debiteurensaldo laag is. Hierdoor heeft de VvE een betere liquiditeit.

De aanpak van De Best en Partners is er op gericht om zaken in de minnelijke fase op te lossen. De Best & Partners opereert in de minnelijke incassofase persoonlijk, snel, en innovatief door gebruik te maken van sms diensten en huisbezoeken van de deurwaarders. Hierdoor kunnen de kosten laag blijven.

De Best & Partners is een toonaangevend gerechtsdeurwaarderskantoor dat gevestigd is in Hoofddorp en Haarlem. De medewerkers zijn proactieve en meedenkende incassopartners. Samenwerking, transparantie en het nakomen van afspraken zijn daarbij de belangrijkste pijlers.

De Best & Partners staat dicht bij haar opdrachtgevers, zo worden gewijzigde behoeftes snel gesignaleerd. Alle incassofase worden in eigen beheer uitgevoerd dit zorgt voor een maximale controle op het hele proces.

Bezoek de website »