Riool Reinigings Service

Service door heel Nederland

Riool Reinigings Service RRS is al 45 jaar de specialist en marktleider als het gaat om het lokaliseren, inspecteren, ontstoppen en reinigen van rioolsystemen en afvoerleidingen. RRS garandeert met haar landelijke dekking en inzet van vakbekwame en gespecialiseerde monteurs topkwaliteit. Op uitgevoerde werkzaamheden geeft RRS drie maanden garantie. Door te blijven investeren in zowel de mensen als de techniek is de kwaliteit en service ook in de toekomst gewaarborgd. RRS is ISO 9001-gecertificeerd en VCA**-gecertificeerd.

Flexibele onderhoudsovereenkomst voor uw VVE

Speciaal voor VvE's heeft de RRS een overeenkomst op maat. Dat betekend dat de meest voorkomende werkzaamheden standaard zijn inbegrepen. Voor nog geen € 15,- per woning, per jaar is de VvE er 24 uur per dag, 365 dagen per jaar van verzekerd dat rioolverstoppingen worden verholpen. Wel zo prettig om te weten dat spoedeisende gevallen direct opgelost worden

Voorkomen is beter dan genezen

Samen met de RRS kijken wij ook naar structurele oplossingen, die toekomstige ongemakken of overlast voorkomen. Het preventief reinigen van gezamenlijke afvoerleidingen is daar een voorbeeld van. Hierdoor kan veel overlast voorkomen worden. De RRS is om die reden ook preferred supplier is van veel woningcorporaties, beleggingsmaatschappijen, (semi)overheden en beheerders van onroerend goed.

Rioolreparatie en -vernieuwing

Als een riool probleem niet opgelost kan worden door te ontstoppen dan adviseert RRS over reparaties aan of het vernieuwen van afvoerleidingen. Ook de uitvoering hiervan verzorgt de RRS. Dit kan een reparaties aan uw keukenafvoer zijn maar ook het compleet vernieuwen of relinen van de afvoerleidingen in het gebouw.

Bezoek de website »